Palmemordet

Mordet på Oluf Palme blev tilsyneladende aldrig opklaret. Hans enke, som var vidne til mordet, fastholdt dog sin identifikation af morderen som Christer Pettersson, en stofafhængig kriminel, som tidligere var dømt for drab på en tilfældig. Pettersson blev først dømt, men blev løsladt på grund af manglende beviser. Nyt i sagen er, at Petterssons kæreste efter hans død har fremlagt en del kærestebreve, han skrev til hende. Hun hævder, at han over for hende har indrømmet drabet, og at han gjorde det for at hævne ”Bombemanden” Lars Tingström. Efter en sag mellem skattevæsnet og den amerikanske sekt Scientology sprang der pludselig en stor bombe i ”Skattehuset” i Stokholm. Senere sprang der også en bombe hjemme hos en hovedtiltalt i skattesagen, og han blev dræbt. Mistanken rettede sig nu mod hans ven og medarbejder, Tingström, som bl.a. havde været i Syrien for at lære palæstinensere at lave telefonaflytning. Han var dømt i en tidligere retssag om en brevbombe, men det lykkedes ham ved aflytning at bevise, at anklageren lå i med hovedvidnet, hans unge kone. Tingström blev alligevel idømt en lang fængselsstraf, og han var ven med Pettersson. Alle tre, både den bombedræbte, Tingström og Pettersson, havde tråde til Scientology, som er kendt for sin hensynsløse optræden over for alle, som menes at stå dem i vejen, og hævder at kunne uddanne mennesker til ”opererende tetan”, dvs. til et over-menneske, som kan manipulere sine omgivelser ved tankens kraft. Det faktum, at Palme kun blev skudt med ét skud og stadig var i live, da drabsmanden flygtede, har fået FBI-eksperter til at hævde, at drabsmanden må søges blandt amatører og ikke blandt professionelle agenter. Så alt tyder på, at drabsmanden er Pettersson, som måske har fulgt en pludselig indskydelse, da han tilfældigvis har set Palme på gaden. Hvor meget han har været involveret i sekten Scientology, vides ikke, men sektens metoder fremgår bl.a. af, at de holdt den aldrende teologiske docent Åke V. Ström indespærret på hans forskerrum. Religion står for både noget af det bedste og det værste i menneskehedens historie, både hensynsløs undertrykkelse og selvopofrende kærlighed. Det er derfor altid nødvendigt at sortere. Jesus siger: Vogt jer for de falske profeter, som kommer til jer i fåreklæder, men i deres indre er glubske ulve. Matt. 7,15.

 

Dette indlæg blev udgivet i Artikler. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar